Over mij


Fotografie is een fantastisch medium om onderwerpen te registreren. Wat de penseel is voor een schilder is de camera voor de fotograaf waarmee hij manipuleert met het aanwezige licht. Hetgeen mij bijzonder aanspreekt is de mogelijkheid om stijl en creativiteit naar eigen hand te kunnen zetten, natuurlijk binnen de grenzen en wensen van de opdrachtgever. Wat begon als een hobby werd al snel een passie en de volgende logische stap is de professionele fotografie.

In de eindjaren 80 heb ik de opleiding voor fotograaf aan de fotovakschool gevolgd. Dit was natuurlijk nog in het analoge tijdperk waar je de negatieven moest ontwikkelen en het afdrukken van de foto's in de donkere kamer (doka) plaatsvond.
Nu, in het digitale tijdperk, maak ik gebruik van verschillende fotobewerkingsprogamma's om de foto's te perfectioneren. Ik heb deelgenomen aan diverse fotoreizen en workshops waar o.a. techniek en compositie de revue passeerden. Ook maak ik deel uit van het "TTL Fotocollectief", een gezelschap dat werd opgericht om onze gemeenschappelijke interesse te delen en te stimuleren.

Mijn Portfolio representeert de verschillende onderwerpen waarvoor ik mijn diensten aanbied. Voor vragen omtrent opdrachten en offertes schroom niet en neem Contact met me op.


Tot uw dienst!Ab Wubben.


KvK: 70428565